“Τι ξεχνά ο κ. Μιχαηλίδης”, απάντηση Ν. Μηταράκη σε καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ

Τα σημεία της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο όσον αφορά στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου όσο για το φράγμα Κόρης και το προσφυγικό- μεταναστευτικό, “θυμίζει” ο Νότης Μηταράκης στο συνάδελφό του βουλευτή Χίου Ανδρέα Μιχαηλίδη.
Στις αιτιάσεις του τελευταίου για “αποσιωπήσεις”, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αναφέρει: “Ο κ. Μιχαηλίδης προσποιείται πως ξεχνά ότι επί των ημερών του ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε με νόμο του τότε Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, την αναγκαστικότητα της ΕΜΧ.

Ξεχνά ότι δεν έκανε τίποτα για να προχωρήσει το Κόρης Γεφύρι.
Τώρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: το έργο ελέγχθηκε και προχωρά για ολοκλήρωση το 2023. Από τα κυβερνητικά τους χρόνια μιλάνε για «ευθύνες για το έργο», μετά από 5 χρόνια όμως «ευθύνες» δεν καταλογίστηκαν. Αν υπάρχουν, είναι θέμα της δικαιοσύνης.

Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό. Μάλλον είναι καλύτερα για τον ΣΥΡΙΖΑ να μη μιλά… Έμειναν 367 στη ΒΙΑΛ, που η κυβέρνησή του δημιούργησε με την πολιτική ανοικτών συνόρων που άσκησε και ο κ. Μιχαηλίδης αναπολεί.
Αλλά ο κόσμος θυμάται τη Χίο του ΣΥΡΙΖΑ, στη Σούδα, στα Ταμπάκικα, στο λιμάνι, στην πλατεία. Και δεν επιστρέφει πίσω. Ως προς τις φθηνές «σπόντες», δεν ταιριάζουν με το ήθος σας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος