“Χίος Μπροστά”: Καταδικάζει τα νησιά το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο μετανάστευσης

“Το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο για την μετανάστευση θα καταδικάσει οριστικά τα νησιά μας, εγκλωβίζοντας χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες πάνω σε αυτά μετατρέποντας τα σε γκρίζες ζώνες”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός συνδυασμός “Χίος Μπροστά” του Δήμου Χίου.

“Προκειμένου να προστατευτούν τα κράτη της Βόρειας Ευρώπης, το βάρος θα πέσει σ’ αυτά της πρώτης εισόδου και ειδικότερα για την Ελλάδα, αφού όλες οι διαδικασίες προβλέπεται να γίνονται στα γεωπολιτικά ευαίσθητα νησιά μας αλλά και στον Έβρο σε χώρους που θα θεωρούνται ότι βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης”, υποστηρίζει ο συνδυασμός του Γιάννη Καραβασίλη.

Επικαλείται δε και κυβερνητικούς βουλευτές (όπως τους κ. Βολουδάκη, Χαρακόπουλο Βαρτζόπουλο) που “εξέφρασαν την έντονη ανησυχία και αγωνία τους για αυτήν την εξέλιξη.
Ο συνδυασμός μας καλεί όλο τον πολιτικό κόσμο του νησιού, αλλά και τους πολίτες σε μια κοινή φωνή, σε μια κοινή γραμμή αντίστασης απέναντι στους καταστροφικούς αυτούς σχεδιασμούς της δημιουργίας κέντρων που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική κυριαρχία”, καταλήγει ο συνδυασμός “Χίος Μπροστά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος