“Χίος Μπροστά”: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για επόμενες δημοτικές εκλογές

Την αυτόνομη κάθοδό της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε χθες βράδυ η δημοτική παράταξη “Χίος Μπροστά”, με επικεφαλής τον Γιάννη Καραβασίλη.

“Πριν τρεισήμισι χρόνια ξεκινήσαμε με την προσδοκία να πάμε τη Χίο Μπροστά. Αποδείξαμε και αποδεικνύουμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στην κοινωνία της Χίου ότι έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε.

Υπερασπιστήκαμε τις αξίες της Χίου, την ιστορία της και τον πολιτισμό της. Παράγουμε υλοποιήσιμες προτάσεις που μπορούν να αλλάξουν το Δήμο. Προτάσεις που βγάζουν τη Χίο από τη μιζέρια και τη στασιμότητα. Γιατί η Χίος αξίζει έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο που να λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια, ίσες ευκαιρίες για όλους και πλήρη σεβασμό στα χρήματα των δημοτών.

Η παράταξή μας ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ έχει τη δύναμη να υλοποιήσει τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται. Δομικές αλλαγές αλλά και αλλαγές σε νοοτροπίες και παλαιοκομματικές πρακτικές. Η Χίος βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες προκλήσεις και αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν με μόνη προτεραιότητα το συμφέρον του νησιού και των κατοίκων του. Μέσα από συλλογική λειτουργία έχουμε υπερβεί τις κομματικές ταυτότητες και έχουμε κοινό στόχο να κάνουμε το νησί μας τόπο που θα μπορούν να ζουν τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια…
Στις δημοτικές εκλογές ζητάμε από τις Χιώτισσες και τους Χιώτες να αλλάξουμε τη Χίο. Μαζί. Να πάμε τη Χίο Μπροστά”, αναφέρει η ανακοίνωση που συνοδεύεται και από ομαδική φωτογραφία των στελεχών της παράταξης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος