Ψαρά: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κ. Βρατσάνου για το Δήμο

“Με αίσθημα ευθύνης, σοβαρότητα, εντιμότητα, εργατικότητα αλλά και αμοιβαίο σεβασμό πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική για το ηρωικό νησί μας. Οραματιστήκαμε έναν τόπο βιώσιμο, με αναβαθμισμένες υποδομές και παροχές προς τους δημότες μας, αγωνιστήκαμε και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτήσεις, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε καίρια έργα που κάνουν το νησί μας σύγχρονο, διατηρώντας παράλληλα τη φυσιογνωμία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του”, αναφέρει στο μήνυμά του ο νυν Δήμαρχος Ηρωϊκής Νήσου Ψαρών, Κώστας Βρατσάνος, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα είναι υποψήφιος και στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές..

“Σ’ αυτή τη νέα εκλογική αναμέτρηση, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, θέτω ξανά τον εαυτό μου στη διάθεσή σας και ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει, προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας.
Μαζί μου θα είναι μια ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ικανή και δυναμική, με την οποία μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για το νησί μας. Συνοδοιπόρους μας όμως θέλουμε κι εσάς, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός μας «ΨΑΡΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» παραμένει στην πρώτη γραμμή και με τη δική σας στήριξη θα συνεχίσει να δημιουργεί σταθερές συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας για όλους τους κατοίκους των Ψαρών”, καταλήγει ο Κ. Βρατσάνος τονίζοντας ότι “τα καλύτερα έρχονται και θα τα ζήσουμε μαζί”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος