Προβοκάτσια καταγγέλλουν Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και ο βουλευτής Αν. Μιχαηλίδης

“Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε, από διάφορους κύκλους, αήθεις επιθέσεις κατά του πολιτικού μας χώρου και στοχοποιήσεις στελεχών μας. Φαίνεται πως η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενοχλεί κάποιους στο νησί μας και μάλιστα οι φόβοι τους αυτοί μεγεθύνονται όσο πλησιάζουν οι εκλογές”, αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Μιχαηλίδης και η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής, Βάσω Μιχαλοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενος σε κατάστημα δέχτηκε τηλεφώνημα από κάποιον που ισχυρίστηκε ότι είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Τον απείλησε μάλιστα γιατί δεν επέτρεψε, λέει, να πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Κόμματος στο χώρο που εργάζεται.

«Πληροφορούμε τους επίδοξους προβοκάτορες πως οι χυδαίες και απρόκλητες επιθέσεις τους δεν μας τρομάζουν. Οι προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες, όλοι οι δημοκρατικοί άνθρωποι θα τους δώσουν την απάντηση που τους ταιριάζει.
Όσες προβοκάτσιες και αν στήσουν η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται, μαζί και η πολιτική μεταβολή στη χώρα μας», καταλήγει η κοινή ανακοίνωση από το βουλευτή και τη Συντονίστρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ νομού Χίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος