Ποινική δικογραφία κατά αλλοδαπής στη Χίο για υπόθεση επίθεσης με καυστικό υγρό

Ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, του εμπρησμού και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα σχηματίστηκε σε βάρος 37χρονης αλλοδαπής γυναίκας.


Πρόκειται για τη σύλληψη, που έκαναν χθες (20-05-2021) οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας, για την υπόθεση επίθεσης με καυστικό υγρό σε 73χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 73χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Χίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, το μεσημέρι της Πέμπτης σε συνοικία της πόλης της Χίου (σ.σ. περιοχή εργατικών κατοικιών Λατομείου), η συλληφθείσα επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε ημεδαπό, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε εύφλεκτη ύλη και 2 γκαζάκια και προκάλεσε φωτιά σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του παθόντα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Στην κατοχή της δράστιδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αεροβόλο όπλο – ρέπλικα, μαχαίρι με μήκος λάμας -7- εκατοστών, καθώς και τρεις (3) φιάλες με εύφλεκτη ύλη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος