Περήφανη Χίος για τους Αργυρούς Ολυμπιονίκες της με την Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών

Το χαμόγελο που σκόρπισε η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης για το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έγινε διπλό για τη Χίο, λόγω του ότι είχε δύο δικά της παιδιά στην ομάδα.
Και συγκεκριμένα τους Γιάννη Φουντούλη και Κώστα Γκιουβέτση, που φορείς του νησιού συγχαίρουν μαζί με όλη την ομάδα, προπονητές και συντελεστές της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης.

Περήφανη Χίος για τους Αργυρούς Ολυμπιονίκες της με την Ομάδα Υδατοσφαίρισης ΑνδρώνΠερήφανη Χίος για τους Αργυρούς Ολυμπιονίκες της με την Ομάδα Υδατοσφαίρισης ΑνδρώνΣυγχαρητήρια από ΕΜΧ
“Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, μιας μεγάλης ομάδας που χάρισε σε όλους τους Έλληνες περηφάνια, χαρά και συγκίνηση αποδεικνύοντας ότι ακόμη και τις δύσκολες στιγμές οι Έλληνες έχουμε τη δύναμη να μεγαλουργούμε!”, σημειώνει η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
“Ιδιαίτερη περηφάνια αισθανόμαστε για τη συμμετοχή των δικών μας παιδιών Γιάννη Φουντούλη και Κωνσταντίνου Γκιουβέτση στους οποίους ευχόμαστε να είναι πάντοτε γεροί και να συνεχίσουν με πολλές επιτυχίες στην προσωπική και αθλητική τους πορεία!”.

Περηφάνεια και τιμή
«Με το ασημένιο μετάλλιο που χαρίσατε στη χώρα μας πετύχατε κάτι σπουδαίο και γεμίσατε τις καρδιές μας με υπερηφάνεια, χαρά και συγκίνηση.
Διδάξατε ήθος και σεμνότητα και παλέψατε σκληρά για να φέρετε την Ελλάδα στο βάθρο. Σας αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια”, σημειώνει ο Ναυτικός Ομιλος Χίου. Ειδικά για τους δύο πολίστες που “ξεκίνησαν την λαμπρή αθλητική τους πορεία στην οικογένεια του ΝΟΧ”, σημειώνει ότι “Κάνατε υπερήφανο το σωματείο αλλά και όλο το νησί!”.

Πρόταση για “Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίων Ολυμπιονικών”
“Μπράβο στο προπονητικό team της Εθνικής Ομάδας, μπράβο στους παίκτες, μπράβο στους συλλόγους σαν τον Ναυτικό Όμιλο Χίου, που υπηρετούν το Άθλημα και από τα σπλάχνα τους βγαίνουν τέτοιοι αθλητές…”, αναφέρει μεταξύ άλλων η Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

“Όλοι εμείς συγχαίρουμε και ευγνωμονούμε τους Ολυμπιονίκες μας που κατέχουν στο βάθρο του μυαλού και της καρδιάς μας τη χρυσή θέση. Θερμά συγχαρητήρια απευθύνονται επίσης και στους συναθλητές τους, τους προπονητές, την οικογένειά τους και όλους όσοι συνέδραμαν στην ύψιστη αυτή διάκριση.
Ο Δήμος Χίου αναμένει την άφιξη των Ολυμπιονικών μας στο νησί και δεσμεύεται ότι θα τους τιμήσει με τη λαμπρότητα που τους πρέπει!”, τονίζει ο Δήμος Χίου.

Εν τω μεταξύ η δημοτική παράταξη ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, προτείνει το Ιωνικό Κολυμβητήριο να ονομαστεί σε “Χίων Ολυμπιονικών”. Καθώς επίσης στο χώρο εισόδου να αναρτηθεί αναμνηστική πλάκα με τα ονόματα και τις διακρίσεις των Ολυμπιονικών μας Ι. Φουντούλη και Κ. Γκιουβέτση.
Μάλιστα την πρόταση αυτή θα την καταθέσει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου. Καλει δε, τόσο τη δημοτική αρχή όσο και όλες τις παρατάξεις “να υιοθετήσουν την πρόταση και να αποδώσουμε τιμή στα παιδιά της Χίου που μας κάνουν περήφανους”.

Τέλος η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Βορείου Αιγαίου πέρα από τα συγχαρητήρια της σε όλη την Ομάδα και ειδικά στους δύο παίκτες από τη Χίο, καλεί την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, “να τιμήσει τους Ολυμπιονίκες του Τόκιο στο πόλο διεκδικώντας άμεσα κονδύλια για τη στήριξη των ερασιτεχνικών ομάδων πόλο και κολύμβησης των νησιών μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος