Παγχιακή Ενωση Συνταξιούχων ΝΑΤ: Επιμένει σε γιατρό στον Οίκο Ναύτου

Περιθώριο μερικές ακόμη ημέρες δίνουν τα σωματεία των συνταξιούχων ναυτικών της Χίου, έτσι ώστε να δουν την ικανοποίηση της δέσμευσης του Οίκου Ναύτου για παρουσία γιατρού στο Παράρτημα της Χίου.

«Η Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων Ν.Α.Τ., σε κοινή ρότα με τα σωματεία Συνταξιούχων ΝΑΤ (Βροντάδου και Συκιάδας) συνεχίζει με την λογική της εύρεσης λύσης μέσω διαλόγου και τελικής δικαίωσης μας, παρόλο που νοιώθουμε τον εμπαιγμό όλα αυτά τα χρόνια, παραμένουμε πιστοί στον διάλογο δίνοντας περιθώριο μερικές ακόμη ημέρες. Αλλά σε περίπτωση που και την συγκεκριμένη περίοδο δεν πραγματοποιηθεί η υπόσχεσή τους, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην κατάληψη του Οίκου Ναύτη Χίου, κάτι που ζητιέται έντονα από τους συναδέλφους μας, ώστε να πάψουν να μας υποτιμούν και να αδιαφορούν για την Ναυτική Οικογένεια της Χίου», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Παγχιακή Ενωση Συνταξιούχων Ναυτικών Χίου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον τόσο εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, όσο και εκ μέρους του Προέδρου του Δ.Σ του Οίκου Ναύτη για να βρεθεί λύση.

Να θυμίσουμε ότι τον Οκτώβριο του 2019, μετά από αίτημα παραχώρησης ενός ορόφου του κτιρίου όπου στεγάζεται ο Οίκος Ναύτη Χίου προκειμένου να εγκατασταθεί εκεί τμήμα της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, η Παγχιακή Ενωση Συνταξιούχων Ναυτικών Χίου είχε θέσει όρο να υπάρχει μόνιμη τοποθέτηση Ιατρού από τον ΕΟΠΥΥ στον Οίκο Ναύτη Χίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος