Ομαδική έκθεση από τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου σε σκηνή Γιούρτ (video)

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου πραγματοποιείται μέχρι και τις 19 Σεπτέμβρη στον Πολυχώρο Perivoli στον Κάμπο της Χίου.Σε μια τύπου μογγολική σκηνή Γιούρτ, χορηγία του Στρατή Βογιατζή από το caravan project, στη μέση του περιβολιού με τα εσπεριδοειδή. Εκεί παρουσιάζονται έργα από 26 μέλη της Λέσχης.
Ομαδική έκθεση από τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου σε σκηνή Γιούρτ (video)

«Έγινε αυτή η έκθεση με αφορμή να βρεθούμε με το κλείσιμο αυτής της δύσκολης χρονιάς. Που κυρίως βρισκόμασταν διαδικτυακά», σημείωσε ο πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης, Γιάννης Βούλγαρης.
Χάρη στην επιμέλεια της Εύης Μαυρώνη, τα έργα δέθηκαν μεταξύ τους. Και αποτελεί μια πολύ όμορφη διαδρομή η περιήγηση στην έκθεση, όπου μας ξενάγησε ο Γ. Βούλγαρης.
Ομαδική έκθεση από τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου σε σκηνή Γιούρτ (video)

Λειτουργώντας από το 2009, η Φωτογραφική Λέσχη Χίου ετοιμάζεται για το φθινοπωρινό κύκλο των μαθημάτων. Στα γραφεία της στην οδό Κοντογιάννη, κοντά στην Απλωταριά, που αποτελούν και χώρο εκθέσεων.
«Τα μαθήματα είναι και ο αιμοδότης σε φρέσκες ιδέες και αίμα, ώστε παλιοί και καινούργιοι να πηγαίνουν παρακάτω», σημειώνει ο συνομιλητής μας. Τα μαθήματα προσφέρουν τεχνικές γνώσεις, κυρίως στο αισθητικό τμήμα. Η ενασχόληση έχει να κάνει βέβαια και με το μεράκι του καθενός.
Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη και μια ατομική έκθεση, της Μαρίας Μαγγανάρη, στο χώρο του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων. Που στόχος είναι να παρουσιαστεί το φθινόπωρο και στην πόλη της Χίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος