Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στις παραλίες του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Για μία ακόμη χρονιά, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου προχώρησε σε ευρείες παρεμβάσεις καθαρισμού και αποκατάστασης των πανέμορφων παραλιών του νησιού, που ξεκίνησαν τέλη Μαΐου και ολοκληρώθηκαν προχτές.

Για τις παρεμβάσεις αυτές, όπως και πέρυσι με πρωτοβουλία του Δήμαρχου Δυτικής Λέσβου, επιστρατεύτηκε ειδικό πολυμηχάνημα που διευκόλυνε το έργο των αποκαταστάσεων που έφεραν εις πέρας σε συνεργασία οι υπηρεσίες των Αντιδημαρχιών Περιβάλλοντος (Ασανούλα Γιαννή-Κοκκινέλλη), Πολιτικής Προστασίας (Ανδρέας Αξής) και Καθαριότητας (Μιχάλης Ρούσσης).

«Για μία ακόμη χρονιά, καταφέραμε να κάνουμε έγκαιρα, πριν από την τυπική έναρξη του καλοκαιριού, μία εξαιρετική θεωρώ δουλειά που θα απολαύσουν όλοι οι λουόμενοι και οι επισκέπτες μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο 20ήμερο ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στις παραλίες: Κάγιας, Πλατάνου, Χρούσου, Ερεσού, Σιγρίου, Παναγίας Φανερωμένης, Λαψάρνων, Γαββαθά, Κάμπου Άντισσας, Αρχαίας Άντισσας, Αγίας Βαρβάρας, Καλού Λιμανιού, Τσιχράντας, Αλικουδίου Λισβορίου, Σκάλας Βασιλικών, Μεντουσίου Παρακοίλων, Βαθύ Κριτηρίου, Αποθήκας, Ποδαρά, Ταβαρίου. Νωρίτερα τον Ιούνιο έγιναν οι παρεμβάσεις και στις παραλίες της Νυφίδας, της Σκάλας Πολιχνίτου, των Βατερών, «Μνο», της Σκάλας Συκαμιάς, της Κάγιας, της Ψυριάρας, του Μολύβου, της Πέτρας, της Ανάξου, της Σκάλας Καλλονής και στα Καραβούλια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος