Οινούσσες: Θεατρική παράσταση «Μαντώ, η ηρωίδα της Μυκόνου» (4-5 Μαΐου)

Η θεατρική παράσταση «Μαντώ, η ηρωίδα της Μυκόνου» του Γιώργου Κοζυράκη, σε σκηνοθεσία του Μενέλαου Τζαβέλλα θα παρουσιαστεί σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στις Οινούσσες.


Η παράσταση που παρουσιάζει «μια από τις πιο αγνές κι ηρωικές μορφές του Αγώνα για την Ελευθερία», όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ θα παρουσιαστεί στις 4 Μαΐου (8.00 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο «Γ.Χ. Λεμός» και το πρωί της Πέμπτης 5/9, 9.00 μ.μ., στο Γυμνάσιο Οινουσσών.
Οινούσσες: Θεατρική παράσταση «Μαντώ, η ηρωίδα της Μυκόνου» (4-5 Μαΐου)Στο ρόλο της Μαντώς παίζει η Άννα Μωραΐτου και στο ρόλο του αφηγητή μουσικού ο Μαυρίκιος Μαυρυκίου.
Η παράσταση δίδεται με την υποστήριξη και την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. για τους Αιγνουσιώτες. Επίσης έχει την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής Οινουσών και των φορέων του νησιού (ΣΦΟ,ΤΕΟ, Ιδρυμα Λ&Α. Λεμός), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
«Σας προσκαλώ να τιμήσουμε όλοι την μνήμη της ηρωίδας της Μυκόνου, που αδικήθηκε, παραγκωνίστηκε και πέθανε πάμφτωχη και ξεχασμένη, αν και έδωσε τα πάντα για τον αγώνα», σημειώνει ο Δήμαρχος Οινουσσών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος