Οινούσσες: Φιλανθρωπικό Bazaar από τον «Σκοπό Ζωής»

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Σκοπός Ζωής» και η εθελόντριά του Ξένια Γλύκα διοργανώνουν φιλανθρωπικό bazaar στις Οινούσσες, τον τόπο καταγωγής της, με χειροποίητες δημιουργίες.

Εικαστικά έργα τέχνης, διακοσμητικά, κοσμήματα, όλα χειροποίητα και μοναδικά κομμάτια, θα εκτεθούν στην αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού», στο Πνευματικό Κέντρο στην προκυμαία του νησιού.
Το bazaar θα διεξαχθεί από 6 Αυγούστου έως 16 Αυγούστου 2022 και όλα τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.

O φιλανθρωπικός οργανισμός «Σκοπός Ζωής»

Ο «Σκοπός Ζωής» στέκεται δίπλα στον άνθρωπο και τον στηρίζει να βρει τον δικό του σκοπό ζωής και να πορευτεί με αξιοπρέπεια και αρμονία στη ζωή του, βασιζόμενος στις δικές του δυνάμεις.
O φιλανθρωπικός οργανισμός, με έδρα τον Πειραιά, στηρίζει τους δημιουργούς, τους χειροτέχνες, τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη, τον Πολιτισμό και την δημιουργία, αλλά και όλες τις ειδικότητες και τους προσφέρει τα εργαλεία τα οποία χρειάζονται (υλικά, προώθηση, ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση) προκειμένου να αναδείξουν το έργο τους και στη συνέχεια όταν νιώσουν έτοιμοι να αυτονομηθούν επαγγελματικά.
Παράλληλα, με τις δράσεις του στηρίζει φορείς ευπαθών ομάδων και ενισχύει το αίσθημα εθελοντισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος