Oι Κινητές Ιατρικές Μονάδες στις Ράχες Ικαρίας 21 με 23 Μαΐου

Από το Σάββατο 21 έως και την Δευτέρα 23 Μαΐου, οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα βρίσκονται για τρίτη φορά στην Ικαρία και συγκεκριμένα στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Χριστό Ραχών.Oι Κινητές Ιατρικές Μονάδες στις Ράχες Ικαρίας 21 με 23 ΜαΐουΟι εξετάσεις για όσους ενδιαφέρονται (είναι ουκ ολίγοι λαμβάνοντας υπόψη ότι στο νησί υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε ειδικότητες γιατρών), πραγματοποιούνται με ραντεβού καλώντας στο 2102447694 από 13.00 έως 16.00
Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες παρέχουν τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ.
Οι εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν, καθώς και οι ειδικότητες των ιατρών που θα εξετάζουν αναγράφονται στη πληροφοριακή αφίσα.
Επισημαίνεται ότι τα μέλη της ομάδας, ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, έχουν εμβολιαστεί κατά της νόσου COVID-19. Κατά τη διενέργεια των ιατρείων, των διαγνωστικών εξετάσεων και των αθλητικών δραστηριοτήτων θα τηρούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και θα λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Επιπλέον όλα τα μέλη της ομάδας πριν την έναρξη των ιατρείων υποβάλλονται σε rapid test.
Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος