ertnews.gr

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Marathon MTB
29/08 13:46
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Την Κυριακή 26/8/2018 στην Άνω Χώρα της ορεινής Ναυπακτίας πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon Elite & Master, στο οποίο ο Πο. Συ. Λέσβου συμμετείχε με τον αθλητή Μπουντάκη Μπάμπη στην κατηγορία Master ο οποίος κατάφερε και τερμάτισε 8ος ανάμεσα στα καλύτερα ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ταυτόχρονα διεξήχθησαν και οι Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας (open) όπου συμμετείχαν, ο αθλητής Ντάρας Γιώργος στην κατηγορία 40-49 και ο Παναγιώτης Γιαννούλης στην κατηγορία 30-39. Ντάρας και Γιαννουλης έτρεξαν στην διαδρομή των 40 χλμ και κατέλαβαν την 8ή και 6ή θέση αντίστοιχα με πολύ καλούς χρόνους και οι δυο.

Ο Μυτιληνιός του Παναθηναϊκού, Τελωνιάτης Νίκος, που αγωνιζόταν στην διαδρομή των 26χλμ κατάφερε να ανεβεί στην κορυφή του βάθρου αφού πέρασε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας. Η πρώτη θέση δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης και στήριξης από την ομάδα αλλά και την οικογένειά του.

Η όλη διοργάνωση ήταν πολύ όμορφη και διεξάγεται για 8η φορά από την περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλέ με την στήριξη του Δήμου Ναυπάκτου και της Περιφέρειας. Ψυχή της διοργάνωσης είναι ο Τάσος Ξύδης, ο οποίος με το μεράκι και την όρεξη του μας χάρισε ένα υπέροχο διήμερο και μια άρτια διοργάνωση. Η περιοχή της Άνω Χώρας είναι καταπράσινη και η διαδρομή άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version