Ο Νότης Μηταράκης απαντά σε κριτική για νέες δομές προσφύγων – μεταναστών

“Οι παρατάξεις της Αριστεράς που “διαμαρτύρονται” για τις δομές, είναι οι ίδιες που στη Βουλή και δημόσια κατηγορούν την Κυβέρνηση για την προστασία των συνόρων μας. Τι θέλουν; Να ξαναγίνει η Χίος, τα νησιά μας, κέντρο δεκάδων χιλιάδων διερχόμενων προς την ηπειρωτική Ελλάδα, δηλαδή το δράμα του 2015”, απαντά το Πολιτικό γραφείο του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Συγκεκριμένα απαντά στη Δημοτική Παράταξη της Χιακής Συμπολιτείας, που έφερε σε αντιδιαστολή τον προϋπολογισμό του έργου της Κλειστής Δομής στο Θόλος ύψους 59 εκ. ευρώ με το έργο του αεροδρομίου που ανέρχεται στα 23,5 εκ., κατηγορώντας την Κυβέρνηση και τον υπουργό ότι «έχοντας ανακαλύψει την κότα με τα χρυσά αυγά, νομίζουν ότι θα προχωρήσουν ακάθεκτοι σιγάζοντας τις δίκαιες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας”.
Αλλά και στη Δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου που σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη και περιουσίες μιας ζωής καταστράφηκαν, αυτή την ώρα Ν.Δ. και Μηταράκης επιμένουν στο χορό των εκατομμυρίων για τα κέντρα φυλακές της ΕΕ στο νησί μας και στα νησιά μας».

«Το δράμα του 2015… δεν θα το επιτρέψει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία και προστατεύει τα σύνορα μας και αποσυμφόρησε τα νησιά μας. Ότι δηλαδή υποσχέθηκε», καταλήγει το πολιτικό γραφείο του κ. Μηταράκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος