Ο Νότης Μηταράκης στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου

Ανοικτή συζήτηση διοργανώνει σήμερα το απόγευμα, 17/1/22 στις 5.00 μ.μ., ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκη, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου.


Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά κίνηση του Υπουργού, μετά τη συνέντευξη τύπου και την διαδικτυακή συζήτηση με φορείς του νησιού, να εξηγήσει τις θέσεις του και της Κυβέρνησης για τη Νέα Δομή προσφύγων- μεταναστών στο Θόλος.

Ο Νότης Μηταράκης στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ΧίουΛόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, μικρός αριθμός θα παραστεί στο Ομήρειο και μάλιστα σύμφωνα με την πρόσκληση θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Η συζήτηση θα μεταδοθεί από την σελίδα του κ. Μηταράκη στο “Facebook”.
Οσοι επιθυμούν να υποβάλλουν ερωτήσεις μπορούν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (12.00) να τις υποβάλλουν είτε τηλεφωνικά (22710.22436), είτε μέσω email (contact@mitarakis.gr).
Ενώ θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων μέσω facebook κατά την διάρκεια της ομιλίας.

Αυτοκινητοπομπή από την Συντονιστική Επιτροπή
Με σύνθημα “ΟΧΙ στις υπερδομές που σχεδιάζουν η Κυβέρνηση και ο κ. Μηταράκης στα νησιά μας”, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και κατοίκων καλεί για την ίδια χρονική περίοδο που θα γίνεται η συγκέντρωση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου σε αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας.

Με 5 προσυγκεντρώσεις, από τις 3.15 μ.μ., σε Λαγκάδα, Συκιάδα, Δασκαλόπετρα, Τάγμα Δεσπότη και Ιχθυόσκαλα, τα αυτοκίνητα με πομπή θα φτάσουν στην κεντρική πλατεία Βουνακίου.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η αυτοκινητοπομπή θα κατευθυνθεί προς το λιμάνι νότια, μέχρι το ξενοδοχείο Χανδρής όπου θα γίνει αναστροφή. Μέσω της Λεωφόρου Αιγαίου- οδού Κανάρη θα γίνει εκ νέου πορεία με τα αυτοκίνητα γύρω από το δημοτικό κήπο και την πλατεία, επανάληψη της διαδρομής προς ξενοδοχείο Χανδρής, ξανά πίσω με ένα ακόμα γύρο του δημοτικού κήπου και τελική αποχώρηση προς διάφορες κατευθύνσεις από την νησίδα στον πλάτανο της πλατείας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος