Mυτιλήνη: Στην 1η Έκθεση Βιβλίου θα παραστεί την Τρίτη ο Υφ. Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου ανοίγει η αυλαία για την 1η Έκθεση Βιβλίου «Στράτης Μυριβήλης» με τη συμμετοχή πολλών εκδοτικών οίκων, τοπικών βιβλιοπωλείων και πλήθος παρουσιάσεων βιβλίων.

Την προσπάθεια αυτή που εμπνεύστηκε και ανέλαβε να υλοποιήσει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Τσακύρης, στο πλαίσιο του Λεσβιακού Καλοκαιριού και με στόχο να καθιερωθεί σαν θεσμός, θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Ο Υφυπουργός δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση που του απηύθυναν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και θα βρεθεί στη Μυτιλήνη την Τρίτη 17 Αυγούστου για να δει από κοντά την πρωτοβουλία αυτή και να απευθύνει χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, αλλά και στο κοινό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος