Μυτιλήνη: Δράση ενημέρωσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

Δράση ενημέρωσης σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών, θα πραγματοποιήσει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Μυτιλήνης, Δήμητρα Αλεξανδρή  και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών και Παιδιών του Δήμου, στις 25 Νοεμβρίου 2022, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στην πλατεία Σαπφούς, από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ.

Στη δράση θα συμμετάσχουν φορείς που μάχονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στη βία κατά των γυναικών, συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και συγκεκριμένα το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του ΚΕΘΙ, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, το Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα ΔΙΟΤΙΜΑ, το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου και το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Βορείου Αιγαίου.

Η 25η Νοεμβρίου, Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών, σηματοδοτεί την έναρξη της παγκόσμιας εκστρατείας για τις 16 Ημέρες Ακτιβισμού ενάντια στην Έμφυλη Βία, η οποία διαρκεί έως τις 10 Δεκεμβρίου, Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος