Μυτιλήνη: 49χρονος κακοποιούσε το σκύλο του και επιτέθηκε σε ανήλικο που επενέβη για να τον σώσει

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο 49χρονος άνδρας στη Μυτιλήνη, που το μεσημέρι  της Παρασκευής χτυπούσε το σκύλο του και στη συνέχεια επιτέθηκε σε έναν 14χρονο , όταν το παιδί επιχείρησε να σταματήσει τις βίαιες πράξεις του.

Το απαράδεκτο περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης και αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Μήνυση κατέθεσε και η μητέρα του παιδιού, η οποία μόλις ειδοποιήθηκε, έφτασε άμεσα στο σημείο .

Όπως ενημερώνει ο σύλλογος μέριμνας απροστάτευτων ζώων η Κιβωτός, που παρενέβη άμεσα στο περιστατικό, του επιβλήθηκε ήδη το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ, καθώς το σκυλί ήταν ατσιπάριστο και αναμένονται τα πρόστιμα για την κακοποίηση του ζώου του. Το σκυλί δόθηκε προσωρινά στους οικείους του και αύριο η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης θα ζητήσει την αφαίρεσή του.

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά κακοποίησης ζώων που καταγράφονται στη Λέσβο, χάρις όμως στην ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων πολιτών, όπως και του ανήλικου 14χρονου σήμερα στη Μυτιλήνη, οι υπαίτιοι έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος