Μουσικό Σχολείο Χίου: Κλείνει μουσικά τη σχολική χρονιά

Τη δουλειά που προετοίμασαν, κατά την διάρκεια του σχολικού έτους, τα
Σύνολα Κλασικής, Παραδοσιακής, Λαϊκής μουσικής, Χορωδίας και Θεάτρου, θα παρουσιάσουν μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό του Μουσικού Σχολείου Χίου.

Συγκεκριμένα το Μουσικό Σχολείο Χίου θα παρουσιάσει Τρίτη 10, Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, στις 7.30 μ.μ. στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου τη δουλειά τους. Καθώς και την Δευτέρα 16 Μαΐου, την ίδια ώρα στον Πολυχώρο «Περιβόλι» στον Κάμπο Χίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθούν τα ισχύοντα πρωτόκολλα Covid.

Μουσικό Σχολείο Χίου: Κλείνει μουσικά τη σχολική χρονιά“Καθημερινά στο Μουσικό Σχολείο προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις και να χαράξουμε τους δρόμους που θα κάνουν τους νέους ανθρώπους κοινωνούς μιας διαφορετικής Παιδείας. Αποστολή κάθε άλλο παρά απλή μέσα στις συνθήκες που επιφυλάσσουν οι σύγχρονοι καιροί για το σημερινό σχολείο, αλλά που αξίζει αναμφίβολα κάθε κόπο και θυσία.
Οι εκδηλώσεις μας αυτές γίνονται, επομένως, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβάλουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης των Μουσικών σχολείων, καθώς το έργο και η πολυδιάστατη προσφορά τους δεν στηρίζεται πάντα στον αναγκαίο βαθμό από την σύγχρονη πολιτεία, παρόλο που προσφέρουν στους νέους όχι μόνο μουσική και γενικότερη καλλιτεχνική εκπαίδευση αλλά και σφαιρική καλλιέργεια, συμβάλλοντας ενεργά στην διάπλαση υγιών και ισορροπημένων προσωπικοτήτων”, σημειώνεται στο δελτίο τύπου του σχολείου.

Μουσικό Σχολείο Χίου- Πρόγραμμα 10-11-12 Ομήρειο 16 Περιβόλι Μάιος 2022

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος