Μνημόνιο συνεργασίας Επιμελητηρίου Χίου – Πανεπιστημίου Αιγαίου

Υπεγράφη την Τρίτη, 7/9/21,  στα γραφεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Χίου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Οι στόχοι του Μνημονίου Συνεργασίας είναι:
– H ανάπτυξη κοινών εκπαιδευτικών δράσεων (όπως π.χ. σεμινάρια κατάρτισης).
– H ανάπτυξη κοινών ερευνητικών προγραμμάτων και μελετών.
– H οργάνωση κοινών εθνικών και διεθνών συνεδρίων.
– H υποδοχή, από το Επιμελητήριο πρακτικά ασκούμενων φοιτητών/φοιτητριών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
– Η συμμετοχή εκπροσώπου της διοίκησης του Επιμελητηρίου Χίου στην εξωτερική συμβουλευτική επιτροπή, του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η Πρυτάνισσα Χρυσή Βιτσιλάκη και ο Καθηγητής Μανώλης Χριστοφάκης, και εκ μέρους του Επιμελητηρίου Χίου, ο Πρόεδρος Παντελής Λεγάτος.

Συνάντηση με Δήμαρχο Χίου
Μνημόνιο συνεργασίας Επιμελητηρίου Χίου – Πανεπιστημίου Αιγαίου
Την Πρυτάνισσα κα Βιτσιλάκη, καθώς και την Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης Μαρία Λεκάκου, έκανε δεκτές ο Δήμαρχος Χίου.

Επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε ήταν τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο νησί της Χίου.
Ο Σταμάτης Κάρμαντζης, τις συνεχάρη για το αξιόλογο έργο τους όσο και για την τεράστια συνεισφορά του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην εκπαιδευτική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Η Χρυσή Βιτσιλάκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, τονίζοντας τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να ξεχωρίζει ως εκπαιδευτικός φορέας με υψηλούς ακαδημαϊκούς στόχους και διεθνείς διακρίσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος