Στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών αφιέρωσαν την παρέλαση , οι μαθητές του 1ου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Μυτιλήνης και φόρεσαν πένθιμη κορδέλα στην στολή τους, κατά τη διάρκεια της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε την 25η Μαρτίου στη Μυτιλήνη. «Ήταν πρόταση των ίδιων των μαθητών» είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διευθυντής του σχολείου Στρατής Μαδιτινός.
Στη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση, συμμετείχαν όλα τα σχολεία της δημοτικής ενότητας Μυτιλήνης , χορευτικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και φυσικά ο στρατός που έκλεισε την παρέλαση. Για πρώτη φορά φέτος παρέλασε και η πολιτική προστασία .
Στο τραγικό δυστυχημα και στην απώλεια των παιδιών στα Τέμπη, αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους και οι βουλευτές Λέσβου που παρακολούθησαν την παρέλαση,της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου και ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος