ertnews.gr

Με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης Λέσβου

12/02 14:53
Με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης Λέσβου

Τις ομορφιές του χειμωνιάτικου τοπίου της Μυτιλήνης απόλαυσαν τρέχοντας, οι εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι δρομείς που συμμετείχαν στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης το διήμερο 11-12 Φεβρουαρίου που διοργάνωσε το σωματείο «εν γνώσει δράσης». Μεταξύ τους πολυπληθείς αντιπροσωπεία από τη Χίο, αλλά και δρομείς από την υπόλοιπη Ελλάδα . Στόχος των διοργανωτών,  είναι να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, προωθώντας παράλληλα τον Αθλητισμό.

Στη φετινή διοργάνωση το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων,  ο Κώστας Χουβαρδάς που έκανε ρεκόρ Γκίνες τρέχοντας το 2022 επτά σερί (ανά εβδομάδα) διεθνείς μαραθωνίους κάτω από τρεις ώρες.

Οι δρομείς σήμερα Κυριακή ξεκίνησαν στις 8:00 το πρωί και έτρεξαν, από την πλατεία Σαπφούς έως το αεροδρόμιο , επιστροφή  προς το Άγαλμα – στην πίσω πλευρά του Κάστρου και τερμάτισαν στην Πλατεία Σαπφούς.

Χθες το μεσημέρι στα Τσαμάκια , με σύμμαχο τον καλό καιρό , μικροί και μεγάλοι , συμμετείχαν σε δρομικές δράσεις διαφόρων κατηγοριών.

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης είναι πλέον διήμερος θεσμός μη αγωνιστικού περιεχομένου και νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντες.

Με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης Λέσβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version