Με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης Λέσβου

Τις ομορφιές του χειμωνιάτικου τοπίου της Μυτιλήνης απόλαυσαν τρέχοντας, οι εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι δρομείς που συμμετείχαν στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης το διήμερο 11-12 Φεβρουαρίου που διοργάνωσε το σωματείο «εν γνώσει δράσης». Μεταξύ τους πολυπληθείς αντιπροσωπεία από τη Χίο, αλλά και δρομείς από την υπόλοιπη Ελλάδα . Στόχος των διοργανωτών,  είναι να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, προωθώντας παράλληλα τον Αθλητισμό.

Στη φετινή διοργάνωση το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων,  ο Κώστας Χουβαρδάς που έκανε ρεκόρ Γκίνες τρέχοντας το 2022 επτά σερί (ανά εβδομάδα) διεθνείς μαραθωνίους κάτω από τρεις ώρες.

Οι δρομείς σήμερα Κυριακή ξεκίνησαν στις 8:00 το πρωί και έτρεξαν, από την πλατεία Σαπφούς έως το αεροδρόμιο , επιστροφή  προς το Άγαλμα – στην πίσω πλευρά του Κάστρου και τερμάτισαν στην Πλατεία Σαπφούς.

Χθες το μεσημέρι στα Τσαμάκια , με σύμμαχο τον καλό καιρό , μικροί και μεγάλοι , συμμετείχαν σε δρομικές δράσεις διαφόρων κατηγοριών.

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης είναι πλέον διήμερος θεσμός μη αγωνιστικού περιεχομένου και νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος