Μ. Παρασκευή με φαναράκια στον βραδινό ουρανό της Μυτιλήνης

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί φέτος η εκδήλωση του δήμου Μυτιλήνης τη Μεγάλη Παρασκευή και κατά τη συνάντηση των τριών επιταφίων στην προκυμαία, θα αφεθούν εκατοντάδες αναμμένα φαναράκια στον ουρανό της πόλης.

Δυο χρόνια μετά τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού, φέτος αποφασίστηκε η εκδήλωση αυτή που συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου, να πραγματοποιηθεί και πάλι. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παναγιώτη Τσακύρη, του Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ιακώβου και του Αστυνομικού Διευθυντή Λέσβου Ηλία Βαζούρα, αποφασίστηκε η περιφορά των Επιτάφιων να πραγματοποιηθεί κανονικά, παράλληλα θα λάβει χώρα η εκδήλωση με τα φαναράκια, αλλά και η ρίψη βεγγαλικών από το Δήμο Μυτιλήνης στην Επάνω Σκάλα.

Ο δήμος Μυτιλήνης θα διαθέσει το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής τα φαναράκια και εφιστά την προσοχή στους δημότες και στους επισκέπτες να αφεθούν μετά τη δέηση στη συνάντηση των Επιτάφιων και όχι πριν τις 21:30 το βράδυ, καθώς υπάρχει συνεννόηση με τον Πύργο Ελέγχου του Αεροδρομίου Μυτιλήνης.

Τα εντυπωσιακά φαναράκια στον ουρανό της Μυτιλήνης το βράδυ της Μ. Παρασκευής ξεκίνησαν το 2017 από την τότε δημοτική αρχή, και καθιερώθηκαν στις εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κόσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος