Λέσβος: Προσάραξη ταχυπλόου στην Άναξο- Αλκοόλ είχε καταναλώσει ο χειριστής

Σε βραχώδη περιοχή στην Άναξο της Λέσβου προσάραξε, χθες το μεσημέρι, ένα ταχύπλοο με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες, παραθεριστές που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους .

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος και  άμεσα στην περιοχή έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο ιδιωτικά σκάφη καθώς και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία εντόπισαν το σκάφος  προσαραγμένο στη βραχώδη ακτή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού σώματος οι επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση. Κατόπιν διενέργειας αλκοτέστ στον 45χρονο κυβερνήτη του ταχυπλόου, διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος