Λέσβος: Ποδηλατάδα στην ώρα της Γης

Ραντεβού για την ώρα της Γης δίνει ο ποδηλατικός Σύλλογος Μυτιλήνης το Σάββατο  26 Μαρτίου στις 20:00 το βράδυ στη Πλατεία Σαπφούς για την καθιερωμένη ποδηλατοπορεία αφιερωμένη στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Η Ώρα της Γης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κινήματα στον κόσμο για την προστασία του περιβάλλοντος.  Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου (Πο.Συ.Λε.) καλεί τους φίλους του ποδηλάτου, του περιβάλλοντος και της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, να πάρουν μέρος στην μεγαλύτερη συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης που υπήρξε ποτέ για την προστασία του πλανήτη μας, με την καθιερωμένη πλέον νυχτερινή ποδηλατοπορεία μας στους δρόμους της Μυτιλήνης την ώρα που τα φώτα της πόλης θα είναι κλειστά!
Μια παγκόσμια δράση που γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό να ενημερώσει τους ανθρώπους για την κλιματική αλλαγή και να τους ενθαρρύνει να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα ταυτόχρονα σε περισσότερες από 190 χώρες το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 και να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη μας.

Οι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, ενώ είναι υποχρεωτικά τα φώτα εμπρός και πίσω για τη συμμετοχή την ποδηλατοπορεία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος