Λέσβος: Ενημέρωση για την νέα διαδικτυακή πλατφόρμα Access2Markets

Ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Access2Markets, διοργανώνει το επιμελητήριο Λέσβου, σε συνεργασία με την Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή του ΕΛΚ,  Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου,  τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:30, στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου στη Μυτιλήνη.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Access2Markets είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που έχει σκοπό να βοηθήσει τις ΜμΕ να εκμεταλλευτούν το δίκτυο εμπορικών συμφωνιών της Ε.Ε. και να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή πρόσβαση στις αγορές, στα προϊόντα και στα μέσα που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Η εκδήλωση, με κεντρική ομιλήτρια την κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, εστιάζει στη δυνατότητα που δίνει η πύλη Access2Markets στις επιχειρήσεις να αποκτούν τις πληροφορίες που χρειάζονται όταν συναλλάσσονται με τρίτες χώρες, π.χ. σχετικά με δασμούς, φόρους, τελωνειακά καθεστώτα, διατυπώσεις και απαιτήσεις, κανόνες καταγωγής, μέτρα για τις εξαγωγές, στατιστικές, εμπορικούς φραγμούς και πολλά άλλα. Ενώ μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος