Λέσβος: Αναδείχθηκε μειοδότης για το ΚΥ Μανταμάδου

Η εταιρία ΠΡΑΞΙΣ που εδρεύει στη Μυτιλήνη, αναδείχθηκε ανάδοχος για τη δημιουργία του Κέντρου Υγείας Μανταμάδου, όπως ενημέρωσε ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου.

Για τη δημιουργία του Κέντρου Υγείας Μανταμάδου είχε δεσμευτεί το ποσό των 900.000 ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το 2018 αλλά με την αλλαγή της κυβέρνησης άλλαξε ο σχεδιασμός και το 2022, το έργο εντάχθηκε τελικά στο Ταμείο Ανάκαμψης. Τον Ιανουάριο, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τη δημιουργία του ΚΥ σε διατηρητέο κτίριο στο Μανταμάδο που παραχώρησε για το σκοπό αυτό το 2018 η τότε ενιαία δημοτική αρχή Λέσβου, αλλά και προέκτασης αυτού και σήμερα αναδείχθηκε ο μειοδότης. Τις επόμενες ημέρες η εταιρεία ΠΡΑΞΙΣ , θα υπογράψει τη σχετική σύμβαση με τη 2η ΥΠΕ και  θα ξεκινήσει  το έργο κατασκευής του ΚΥ.

 Χρόνιο αίτημα της κοινότητας να δημιουργηθεί το Κέντρο Υγείας, αλλά το σημαντικότερο να εξοπλιστεί και να στελεχωθεί σωστά για την παροχή πλήρους πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους κατοίκους της περιοχής, δεδομένου των αρκετών κενών στις δομές υγείας, κυρίως στην περιφέρεια .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος