ertnews.gr

Λέσβος: 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυναικών στην Ερεσό (ηχητικό)

06/09 11:19
Λέσβος: 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυναικών στην Ερεσό (ηχητικό)

Περισσότερες από 1200 γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στον 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυναικών (21ο International Eressos Women’s Festival) στην Ερεσό της Λέσβου. Το Φεστιβάλ ξεκινά το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, με ένα γεμάτο πρόγραμμα, με πλούσιες δράσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις, με πολύ μουσική και χορό απ’ όλο τον κόσμο.

Γυναίκες από την Αμερική, όλες τις χώρες της Ευρώπης, την Αυστραλία, την Αφρική ακόμα και από τ’ Αραβικά Εμιράτα θα βρεθούν για δύο εβδομάδες στην Ερεσό να απολαύσουν το τοπίο, να γνωρίσουν την ιστορία και τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου, να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν.

Η Ερεσός είναι ένας τόπος συνάντησης, στον οποίο οι γυναίκες νιώθουν ασφαλείς να εκφράσουν την σεξουαλικότητά τους και το σημαντικότερο είναι αποδεκτές από την τοπική κοινωνία.

Η διοργανώτρια και εμπνεύστρια του Φεστιβάλ, τουριστική πράκτορας, Ιωάννα Σάββα μίλησε στην ΕΡΤ Αιγαίου για την φετινή διοργάνωση που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές, ενώ αναφέρθηκε και στα σημαντικά οφέλη που έχει για την Ερεσό καθώς επιμηκύνεται η τουριστική περίοδος, δίνοντας σημαντική ανάσα στους επαγγελματίες της περιοχής.

Λέσβος: 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυναικών στην Ερεσό (ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version