ΛΑΣ Δήμου Χίου: Σκληρή κριτική στην Δημοτική Αρχή

Την ανάγκη οι πολίτες να ενδιαφερθούν για τα κοινά και να αντιδράσουν τόνισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου, Μάρκος Σκούφαλος και Κλαίρη Κωστάλα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Κάνοντας απολογισμό δράσης για τα δύο χρόνια που βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα, άσκησαν αυστηρή κριτική στη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη. Έκαναν λόγο για “απευθείας αναθέσεις έργων και προμηθειών, απουσία αντίδρασης για την περικοπή της Κρατικής ενίσχυσης κατά 60%, αλλά και μη υλοποίηση αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου”.

Υποστήριξαν μάλιστα ότι δύο χρόνια δεν έχει γίνει κανένα ουσιαστικό έργο και ότι αυτά που γίνονται προέρχονται από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.


ΛΑΣ Δήμου Χίου: Σκληρή κριτική στην Δημοτική Αρχή

«Δύο χρόνια τώρα δεν έχει ξεκινήσει ένα έργο ουσίας είτε λέγεται κάποιο νέο σχολείο ή νηπιαγωγείο, είτε λέγεται το μεγάλο θέμα του νερού, πλην των αφαλατώσεων, που ανεβάζουν τα κόστη και αντιστρέφουν την ορθή διαχείριση του υδρευτικού προβλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΛΑΣ Δήμου Χίου Μάρκος Σκούφαλος.

«Ως Λαϊκή συσπείρωση προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους δημότες», σημείωσε η δημοτική σύμβουλος Κλαίρη Κωστάλα. Τόνισε ότι ανέδειξαν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, κατέθεσαν τις θέσεις τους και κατήγγειλαν «επιζήμιες αποφάσεις και πολιτικές της Δημοτικής Αρχής».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος