Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου προς υπουργείο Μετανάστευσης: Ραντεβού στο πεδίο

«Όπως πριν δύο χρόνια ο χιώτικος λαός έδωσε τη λύση, έτσι θα δώσει και πάλι τη λύση επί του πεδίου, όσες δικαστικές αποφάσεις και αν επιστρατευτούν, όσες διώξεις και αν γίνουν, όσα σκονάκια και αν μοιράσει η κυβέρνηση και ο υπουργός της», απαντά η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που απέρριψε την αίτηση ακύρωσης του Δήμου Χίου για την κατασκευή κλειστής Δομής στην περιοχή του Θόλους.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου προς υπουργείο Μετανάστευσης: Ραντεβού στο πεδίοΗ παράταξη της ΛΑΣ, με επικεφαλής τον Μάρκο Σκούφαλο, σχολιάζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι το ΣΤΕ υιοθέτησε το επιχείρημα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο απέρριψε πρόταση του Δημάρχου Χίου για εξεύρεση άλλης θέσης».
Η ΛΑΣ θυμίζει στην ανακοίνωσή της ότι «…οι θέσεις του δημοτικού συμβουλίου, ομόφωνες και κατά συντριπτική πλειοψηφία, ήταν μόνο για χώρο καταγραφής και ταυτοποίησης και όχι για χώρο εγκλωβισμού, που ήθελαν και θέλουν οι κυβέρνηση, ο υπουργός της και ο δήμαρχος Χίου κ. Κάρμαντζης».

«Ραντεβού στο Θόλος λοιπόν, με το σύνθημα που μας ενώνει: Ούτε το Θόλος ούτε πουθενά, στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν θέλουν τα νησιά», καταλήγει η ΛΑΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος