ΚΚΕ Σάμος: Παρουσίασε το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Ανατολικής Σάμου και με έντονο αγωνιστικό παλμό παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιό του ΚΚΕ για το Ν. Σάμου, εν όψει των εθνικών εκλογών.

Το ψηφοδέλτιο πλαισιώνεται από το μέλος της Κ.Ε. ΚΚΕ, εκπαιδευτικό Γραμματέα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, Βαγγέλη Μαρούπα, τον Ικαριακής καταγωγής Λεωνίδα Βαρδαρό ηθοποιό, σκηνοθέτη και συνδικαλιστή του κλάδου και την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και μέλος της Τ.Ε. Σάμου ΚΚΕ, Οικονομολόγο, Βάσω Βρυνιώτη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, το μέλος της Τ.Ε. Σάμου ΚΚΕ Σταμάτης Φιλιππής, έκανε αναφορά στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων. Ανέφερε πόσο απαραίτητη είναι η ενότητα τις δύσκολες ημέρες που ζούμε και ότι ο μόνος τρόπος να δείξει ο λαός τη δυσαρέσκεια του απέναντι στο υπάρχον καθεστώς είναι η στήριξη του ΚΚΕ που βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό του.

Αφού έγινε η παρουσίαση του βιογραφικού των υποψηφίων, οι οποίοι απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό στο πολυπληθές ακροατήριο την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης πραγματοποίησε το μέλος της Κ.Ε. ΚΚΕ και υποψήφιος Βαγγέλης Μαρούπας.Ο κ. Μαρούπας αναφέρθηκε αρχικά στο δυστύχημα των Τεμπών και στους λόγους που οδήγησαν σε αυτό ενώ κατέστησε σαφές πως θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται.

Έκανε εκτενή αναφορά στις δράσεις του ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια, το οποίο όπως τόνισε «ήταν έμπρακτα στο πλευρό του λαού εν μέσω δυσκολιών, πανδημίας και φυσικών καταστροφών».Κατήγγειλε το τρίπτυχο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ θα αποτελέσει ανάχωμα στις αντιλαϊκές πολιτικές τους.Έγινε παρουσίαση του προγράμματος του ΚΚΕ αναφορικά με την εξωτερική πολιτική της χώρας, την υγεία και την ενέργεια που θα αποτελέσει στήριγμα στον αγώνα των λαϊκών στρωμάτων.

Στη συνέχεια, το λόγο πήραν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ , που ανέπτυξαν τις θέσεις του κόμματος, όπως η Ρούλα Στεφανάκη Πρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη, ο Σταύρος Κουτράκης λογοτέχνης – μουσικός και εικαστικός και ο Γιάννης Μυσιρλής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η εκδήλωση έκλεισε με την επίσημη κήρυξη του προεκλογικού αγώνα και το κάλεσμα από το μέλος της Τ.Ε Σάμου για συμπόρευση και εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος