Κέρδισαν βραβείο για την καλύτερη μακέτα οι μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Σάμου

Το βραβείο για την καλύτερη μακέτα έλαβαν οι μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Σάμου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτική Ρομποτική, που διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά διαδικτυακά από τον WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την Cosmote.

Για το σχολικό έτος 2020-2021 ο διαγωνισμός τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το νηπιαγωγείο της Σάμου έλαβε μέρος στη μη διαγωνιστική κατηγορία, «Ο Γαλαξίας μας», στην οποία συμμετείχαν 30 νηπιαγωγεία από όλη την Ελλάδα.

Η διευθύντρια του 3ου νηπιαγωγείου, Στέλλα Παπανικολάου, αλλά και άλλοι τρεις νηπιαγωγοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μαζί με τα παιδιά για ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς. Οι γονείς συνέβαλλαν σημαντικά στη διαδικασία κατασκευής και συμμετοχής στο διαγωνισμό και στην ολοκλήρωση του project που αφορούσε τη μετακίνηση ενός ρομπότ, μελισσούλα, που μετακινούνταν από πλανήτη σε πλανήτη στο στερέωμα.

Να σημειώσουμε ότι τα παιδιά του συγκεκριμένου σχολείου μετά τον καταστροφικό σεισμό έμειναν χωρίς σχολική στέγη, με αποτέλεσμα να συστεγάζονται με τα άλλα δύο νηπιαγωγεία της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος