Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Χίου «Ανδρέας Λοΐζος», θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, στις 6.30 μ.μ., για λήψη απόφασης επί του θέματος:
«Απασχόληση προσωπικού με νέες συμβάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017 για τη Δ/νση Καθαριότητας του Δ. Χίου και πρόσληψη μονίμου προσωπικού στην ως άνω Υπηρεσία».
Το κατεπείγον έγκειται στο γεγονός ότι, μετά την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που διακόπτει τις συμβάσεις -48- εργαζομένων στην Δ/νση Καθαριότητας του Δ. Χίου, η λειτουργία της Υπηρεσίας αυτής καθίσταται πλέον από προβληματική έως αδύνατη. Με δεδομένη τη δυνατότητα που δίνει ο Ν. 4479/2017, καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει απόφαση, προκειμένου να αρθεί το πρόβλημα.
Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος