Κάλυψη 5 θέσεων εργασίας στον δήμο Ικαρίας μέσω ΑΣΕΠ

Εγκρίθηκαν και συμπεριλαμβάνονται στην Προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ οι θέσεις που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Ικαρίας Ν. Καλαμπόγιας στην Οικονομική Επιτροπή, βασιζόμενος στον υπάρχοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου και τις αντίστοιχες κενές οργανικές θέσεις που προβλέπονται.


Οι θέσεις που προτάθηκαν και τελικά εγκρίθηκαν είναι οι εξής :
• 2 θέσεις ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
• 1 θέση ΠΕ Διοικητικού
• 1 θέση ΠΕ Πληροφορικής
• 1 θέση ΤΕ Τψεχνολόγων Μηχανικών
Στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή τονίζει: «Η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ είναι στην ουσία η συνέχεια της 3Κ/2018 προκήρυξης στην οποία προσελήφθησαν 8.166 νέοι υπάλληλοι ως μόνιμο προσωπικό για την κάλυψη παγίων και διαρκών αναγκών των δήμων όλης της χώρας, όπου δυστυχώς ο Δήμος Ικαρίας δεν είχε αιτηθεί καμία θέση, καλύπτοντας τα όποια κενά με ολιγόμηνες συμβάσεις.
Η θωράκιση του Δήμου Ικαρίας με ιδιαίτερη προτεραιότητα σε εξειδικευμένο προσωπικό δίνει μεγάλη ανάσα σε νευραλγικές για το Δήμο υπηρεσιακές μονάδες, όπως είναι η Υπηρεσία Δόμησης και η Τεχνική Υπηρεσία που βρίσκονται για χρόνια υποστελεχωμένες, με υπαλλήλους επιφορτισμένους τις περισσότερες φορές με έργο που υπερβαίνει τις αντοχές και τις δυνατότητές τους. Από την άλλη, δίνεται η ευκαιρία στο Δήμο μέσω πιο οργανωμένων κρίσιμων υπηρεσιών να βρίσκεται σε ετοιμότητα, να εκμεταλλεύεται κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που τρέχει (νέο ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», Ταμείο Ανάκαμψης κ.τ.λ.) και να αντλεί κεφάλαια προκειμένου να διοχετευτούν στην υλοποίηση σημαντικών έργων προς όφελος της Ικαρίας και των δημοτών μας».

δημοτών μας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος