Κ. Τριαντάφυλλος: Με τον αραμπά η δημοτική αρχή Χίου για το 5ο Δημοτικό Σχολείο

Τα προβλήματα που παρουσιάζει το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χίου και την ανάγκη να γίνουν οι παρεμβάσεις που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, τόνισε ο επικεφαλής της “Συμμαχίας Αξιών”, Κώστας Τριαντάφυλλος.


Σχολιάζοντας ότι η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη «πήγε με τον αραμπά για το 5ο Δημοτικό Σχολείο», σημείωσε πως 2,5 χρόνια μετά το σεισμό στη Σάμο δεν έχουν γίνει ακόμα εργασίες.
Επισήμανε ότι έπρεπε να είχε ακολουθηθεί μια κατεπείγουσα διαδικασία, ειδικά μετά την πτώση σοβάδων πριν ένα χρόνο στη νεώτερη πτέρυγα και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή «εκεί που πρέπει να είναι αποτελεσματική έμεινε μετεξεταστέα». Επέμεινε δε ότι με την διαδικασία του κατεπείγοντος θα μπορούσαν να έτρεχαν οι διαδικασίες. Πέρα από τις κολόνες που φαίνονται τα σίδερα, τα οποία καθημερινά οξειδώνονται, σχολίασε ιδιαίτερα τις τουαλέτες των κοριτσιών, αλλά και το χώρο πίσω από το κυλικείο, λέγοντας ότι σαν γονιός δεν θα ήθελε να είναι μαθητής σε ένα τέτοιο κτήριο.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα ήρθε έντονα στην τοπική επικαιρότητα μετά την ανάρτηση του σεισμολόγου Ακη Τσελέντη που καυτηρίαζε την κατάσταση του σχολικού κτηρίου.

Κ. Τριαντάφυλλος: Με τον αραμπά η δημοτική αρχή Χίου για το 5ο Δημοτικό Σχολείο
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος