Ηλεκτρονικό κατάστημα Μυτιλήνης ετοιμάζει ο εμπορικός σύλλογος

Τον κόσμο που κατευθύνθηκε στις αγορές μέσω του διαδικτύου επιχειρεί να ξανακερδίσει ο εμπορικός σύλλογος Μυτιλήνης που θα δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό mall όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο νέος πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γιάννης Μουτζούρης.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα προτάσσονται οι προσφορές που κάνουν τα καταστήματα της αγοράς της Μυτιλήνης και μέσω προωθητικών προγραμμάτων που θα αξιοποιήσει ο εμπορικός σύλλογος θα φτάνουν στους καταναλωτές που θα έχουν τη δυνατότητα να «ξαναγνωρίσουν» τα καταστήματα της γειτονιάς μέσω διαδικτύου από το σπίτι τους.

Ηλεκτρονικό κατάστημα Μυτιλήνης ετοιμάζει ο εμπορικός σύλλογοςΠολλές φορές τα καταστήματα του τόπου μας συναγωνίζονται επάξια στις προσφορές τις τιμές μεγάλων αλυσίδων αλλά ο κόσμος αν δεν μπει στο κατάστημα δεν το γνωρίζει. Τώρα θα του δοθεί αυτή η δυνατότητα είτε να κάνει την παραγγελία του ηλεκτρονικά ή να γνωρίσει την προσφορά και να μεταβεί στο κατάστημα της γειτονίας του να το δει να το δοκιμάσει και να αγοράσει».

Σήμερα Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των εκπτώσεων της Black Friday  από το μεσημέρι και μετά σε διάφορα σημεία της αγοράς διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις με μουσική και παράλληλες δράσεις. «Από χθες παρατηρείται μεγάλη κίνηση στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης με καλό  αντίκτυπο στους τζίρους των  καταστημάτων « σημείωσε ο κύριος Μουτζούρης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος