Ικαρία: Εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης αναπαλαίωσης του Δημοτικού Σχολείου Στελιού

Το ερχόμενο Σάββατο από τις 5 μ.μ. στο πολιτιστικό Κέντρο “Το Σχολειό”, στο παλαιό σχολείο του Στελιού, Ευδήλου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης για την αποπεράτωση των εργασιών στο κτίριο με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δάφνης.
Ικαρία: Εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης αναπαλαίωσης του Δημοτικού Σχολείου ΣτελιούΗ αλληλεγγύη – τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση – και η συλλογικότητα είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον τόπο μας, απόδειξη το σχολείο Στελιού που σε πέντε μήνες μεταμορφώθηκε σε πολιτιστικό κέντρο “Το Σχολειό” με την ενίσχυση και την εθελοντική εργασία των Ικαριωτών.
Ικαρία: Εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης αναπαλαίωσης του Δημοτικού Σχολείου ΣτελιούΣτην ανακοίνωσή του Συλλόγου τονίζεται ακόμη: «Έχουμε λίγο δρόμο ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί το έργο μας και το σπάνιο αυτό κτίριο να φιλοξενεί ότι έχει να δώσει ο πολιτισμός, η παράδοση και η κουλτούρα μάς. Θα μπορείτε να δώσετε και τηλεφωνικές παραγγελίες για παράδοση στο σπίτι στο τηλέφωνο 698 477 9965. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος