Ικανοποίηση Δημοτικής Αρχής Χίου για επαφές με στελέχη ΝΔ

Για αγαστή συνεργασία και άριστη επικοινωνία του Δήμου Χίου και ειδικότερα του Δημάρχου, Σταμάτη Κάρμαντζη, με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χίου.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι (2/07/2021) ο κ. Κάρμαντζης συναντήθηκε με τους Γιώργο Στεργίου- Γενικό Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κονταδάκη- Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος και Θανάση Νέζη- υπεύθυνο του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου «οι κυβερνητικοί παράγοντες εξέφρασαν την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης στο έργο της Δημοτικής Αρχής και συνεχάρησαν τον Δήμαρχο για τον τρόπο αντιμετώπισης των σημαντικών θεμάτων που αφορούν το νησί. Οπως το μεταναστευτικό, τη διαχείριση της πανδημίας και τη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών».
Χαρακτηρίζεται δε καθοριστική για την «πορεία των μεγάλων έργων στη Χίο», η «εξαιρετική επικοινωνία με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Χίου, κ. Νότη Μηταράκη καθώς και με το Κυβερνητικό Επιτελείο».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Δήμου Χίου «ο κ. Στεργίου επεσήμανε την ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης με την αύξηση του αριθμού των εισακτέων στις ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού…
Τέλος, υπερτονίστηκε η αποδέσμευση από την απλή αναλογική που ταλάνιζε τους μηχανισμούς λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Πλέον, δίνεται το πράσινο φως για την υλοποίηση των αποφάσεων χωρίς προσκόμματα, ενώ με βάση το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής ο κ. Στεργίου υπογράμμισε ότι είναι βέβαιη η επανεκλογή του Δημάρχου Χίου στις επόμενες εκλογές», καταλήγει το γραφείο Τύπου του Δήμου Χίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος