Η Σάμος φιλοξενεί τις ιστορικές αντίκες

Ένα αγωνιστικό τριήμερο με 230 χλμ διαδρομής, 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 36 μετρήσεις θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες στο TOUR DE SAMOS που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (ΕΛΙΑ) με την αρωγή του ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ.

Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 2 Ιουνίου στη περιοχή Ποτάμι στο Καρλόβασι (Ποτάμι beach bar). Στη συνέχεια, οινογνωσία με χαρακτηριστικό σαμιώτικο οίνο και δείπνο στο οινοποιείο Βακάκης. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει για το 1ο Σκέλος το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 10:01. Οι συμμετέχοντες αφού διανύσουν 45 χιλιόμετρα περνώντας από παραδοσιακούς οικισμούς και εκτελέσουν τις 2 πρώτες δοκιμασίες ακριβείας θα πραγματοποιήσουν την πρώτη στάση για ανασυγκρότηση στους Δρακαίους στις 12:00. Η επανεκκίνηση θα γίνει στις 13:30 με ακόμη 70 χιλιόμετρα και 4 ακόμη δοκιμασίες μέχρι τον τερματισμό στο παραθαλάσιο Ηραίο στις 16:00.

Την Κυριακή, θα διανύσουν ακόμη 108 χιλιόμετρα αυτή τη φορά προς νοτιοανατολικά. Στη διαδρομή ξεχωρίζει πάλι, η προαιρετική ανάβαση στους Μανωλάτες με δικό της έπαθλο, θα ακολουθήσει γεύμα στο γραφικό Ποσειδώνιο και ακόμη 5 δοκιμασίες ακριβείας πριν τον τερματισμό του αγώνα στη παραδοσιακή Άμπελο. Η απονομή θα γίνει το απόγευμα στο λιμάνι Καρλοβάσου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος