Η Ένωση των Συλλόγων Γονέων Ικαρίας για 15 ανεκτέλεστα μαθητικά δρομολόγια

Με κύριους αποδέκτες την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και το Επαρχείο Ικαρίας και Φούρνων, η Ένωση Γονέων Ικαρία αναφέρει ότι παρά τις κινητοποίησες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τόσο με τηλεφωνικές επικοινωνίες, όσο και με έγγραφο που απέστειλε, έτσι ώστε η σχολική χρονιά που ξεκινούσε να μην είχε κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον όσον αφορούσε τις σχολικές μεταφορές, αυτό δυστυχώς δεν επετεύχθη, όπως υποστηρίζει.

Όπως υποστηρίζουν, η χρονιά ξεκίνησε με πολλές ελλείψεις δρομολογίων. Η άμεση παρέμβαση της Ένωσης αλλά και των ίδιων των γονιών, των οποίων τα παιδιά δεν μεταφέρονταν, με καθημερινές τηλεφωνικές επικοινωνίες προς τους αρμόδιους της Περιφέρειας αλλά και του Επαρχείου Ικαρίας, κατάφεραν να καλύψουν ορισμένα κενά.

Παρ όλα αυτά, λένε οι γονείς, έχοντας πλέον φτάσει στον μήνα Δεκέμβριο, τα δρομολόγια τα οποία ΔΕΝ πραγματοποιούνται είναι 15 από διάφορες περιοχές του νησιού και αφορούν 36 μαθητές.”

Καταλήγοντας τονίζουν: “Για άλλη μία φορά γονείς και μαθητές καλούνται να πληρώσουν το κάρβουνο, εξαιτίας της ολιγωρίας, της ανευθυνότητας αλλά και της ειρωνείας των αρμοδίων” και ζητούν “οι αρμόδιοι να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους και να λυθεί σήμερα το πρόβλημα των σχολικών μεταφορών από και προς τα σχολεία με ασφαλή μέσα.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος