Για τους πρόσφυγες όλου του κόσμου προσευχήθηκαν ορθόδοξοι, καθολικοί και πρόσφυγες στη Λέσβο

Κοινή προσευχή για τους πρόσφυγες όλου του κόσμου, από την Μικρασιατική καταστροφή μέχρι σήμερα και με το βλέμμα στη νέα τραγωδία στο Αφγανιστάν πραγματοποίησαν στο άγαλμα της Μικρασιάτισσας μάνας στην Επάνω Σκάλα στη Μυτιλήνη εκπρόσωποι της Ορθόδοξης και της καθολικής εκκλησίας και πρόσφυγες που βρίσκονται στο νησί, μετά από πρωτοβουλία εκπροσώπων της ιταλικής καθολικής εκκλησίας.

«Θέλουμε, είπε ο εκπρόσωπος της Sant’Egidio, να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη όλων των θυμάτων του παρελθόντος και του παρόντος, στα ταξίδια της ελπίδας.”

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο επίσκοπος Αμορίου, Νικηφόρος, ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη και ο μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ιάκωβος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος