Για τη Γερμανία αναχωρούν 116 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη – Αυτοψία Μηταράκη στο ΚΥΤ

Για τη Γερμανία αναχωρούν 116 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη – Αυτοψία Μηταράκη στο ΚΥΤ

116 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες αναχωρούν στις 10:30 σήμερα το πρωί με απευθείας πτήση από Μυτιλήνη για το Ανόβερο της Γερμανίας. Τους επόμενους δύο μήνες θα αναχωρήσουν συνολικά από τη Λέσβο για τη Γερμανία 1000 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες .

Εν τω μεταξύ στη Λέσβο μετέβη με την βραδινή πτήση χθες ο Υπουργός Μετανάστευσης και ασύλου Νότης Μηταράκης ο οποίο επισκέφθηκε το προσωρινό ΚΥΤ στο Μαυροβουνι και στο προσωπικό του ιστολόγιο έγραψε ότι «Οι έκτακτες καιρικές συνθήκες δεν έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα και αντιμετωπίζονται, χωρίς να διαταραχθεί η κανονικότητα της δομής».

Ωστόσο παρέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες από πολίτες στην πόλη της Μυτιλήνης οι οποίοι ανάρτησαν πανό στο δημαρχείο και τη Μητρόπολη ζητώντας μέτρα για τα χιλιάδες παιδιά που διαβιούν σε καλοκαιρινού τύπου σκηνές στο ΚΥΤ στον Καρά Τεπέ στο μάτι  του βοριά.

Για τη Γερμανία αναχωρούν 116 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη – Αυτοψία Μηταράκη στο ΚΥΤ Για τη Γερμανία αναχωρούν 116 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη – Αυτοψία Μηταράκη στο ΚΥΤ

The post Για τη Γερμανία αναχωρούν 116 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη – Αυτοψία Μηταράκη στο ΚΥΤ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος