Γέμισε με αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία το νησί της Σάμου

Με την συμμετοχή 46 ιστορικών οχημάτων πραγματοποιήθηκε το 4ο TOYR DE SAMOS μια διοργάνωση της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου με την αρωγή του ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και της τοπικής λέσχης Ιστορικά Οχήματα Ν. Σάμου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διαδρομές 220 χλμ, 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 27 μετρήσεις.

Η εκκίνηση έγινε το Σάββατο το πρωί από την Πλατεία Καρλοβάσου ενώ το σύνθημα έδωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης. Οι οδηγοί αφού διένυσαν 45 χιλιόμετρα περνώντας από παραδοσιακούς οικισμούς και εκτέλεσαν τις 3 πρώτες δοκιμασίες ακριβείας, πραγματοποίησαν την πρώτη στάση για ανασυγκρότηση στους επιβλητικούς Δρακαίους. Συνέχισαν με ακόμη 70 χιλιόμετρα και 3 δοκιμασίες μέχρι τον τερματισμό στο παραθαλάσιο Ηραίο.

Την Κυριακή, δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης διένυσαν ακόμη 108 χιλιόμετρα αυτή την φορά προς νοτιοανατολικά. Ξεχώρισε η ανάβαση στις Μανωλάτες με δικό της έπαθλο, το γεύμα στον παραθαλάσσιο οικισμό Ποσειδώνιο και ακόμη 5 δοκιμασίες ακριβείας πριν τον τερματισμό του αγώνα στη παραδοσιακή Άμπελο.

Η τελετή απονομής έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Λιμάνι του Καρλοβάσου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος