Φίλοι Μονοπατιών Χίου: Περπάτημα φροντίδας στο ιστορικό μονοπάτι του Ομήρου

Κυριακάτικο περπάτημα φροντίδας στο ιστορικό μονοπάτι του Ομήρου (από την περιοχή Φλώρι προς το χωριό Πιτυός), διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλοι Μονοπατιών Χίου.
Συμμετέχουν επίσης ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Πιτυούς «Ο ΜΑΚΕΛΟΣ», ο Σύλλογος Πιτυανών Αττικής «ΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ» και η ΚΟΙΝΣΕΠ «ΠΙΤΥΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ».

Με σλόγκαν “Περπατάμε και συντηρούμε το ιστορικό μονοπάτι του Ομήρου από το Φλώρι για το Πιτυός”, οι φίλοι Μονοπατιών καλούν φίλους και μέλη να πάρουν μέρος στη δράση.

Φίλοι Μονοπατιών Χίου: Περπάτημα φροντίδας στο ιστορικό μονοπάτι του Ομήρου“Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και που και που μαζεύουμε κανένα πετραδάκι από την κοίτη του μονοπατιού, ενώ με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή! Ελαφριά δουλειά και απόλαυση μαζί. Μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά της προσφοράς στο έργο της συντήρησης των παλιών μονοπατιών των προγόνων μας… !” σημειώνει ο σύλλογος.

Η συμμετοχή του καθενός γίνεται με προσωπική ευθύνη, ενώ χρήσιμα εργαλεία είναι: τσάπα, χειροπρίονο, γάντια, ψαλίδα, τσουγκράνα.
Ημέρα και τόπος συνάντησης είναι η Κυριακή 15 Μαΐου, στις 10.00 το πρωί, έξω από το εστιατόριο Μάκελος στο Πιτυός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος