Εύσημα Δήμου Χίου και Π.Ε.στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών

Τα εύσημα στην εθνική ομάδα ανδρών υδατοσφαίρισης για την πρόκρισή της, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αποδίδουν ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος.
Επισημαίνοντας ότι αυτή την περίοδο η Εθνική Ομάδα πόλο έχει «έντονο άρωμα Χίου” καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης και ο Κώστας Γκιουβέτσης είναι Χιώτες αθλητές προερχόμενοι από το Ναυτικό Όμιλο Χίου, ο κ. Κάρμαντζης σημειώνει “οι δύο αυτοί αθλητές κάνουν υπερήφανο τόσο το νησί μας όσο και ολόκληρη την Ελλάδα δείχνοντας το τεράστιο αθλητικό τους πνεύμα και τις ικανότητες τους καθώς και την αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται στον ΝΟΧ».

“Η επιτυχία σας χαράζει τον δρόμο για ένα εξίσου λαμπρό μέλλον στο άθλημα της υδατοσφαίρισης. Οι επιδόσεις σας και το παράδειγμά σας μας κάνουν υπερήφανους τόσο εμάς τους Χιώτες όσο και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου στέκεται αρωγός και υποστηρικτής σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του τόπου μας”, τονίζει επίσης ο κ. Μπουγδάνος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος