Εργαζόμενοι νοσοκομείου Σάμου: Συμμετέχουν στην 24ωρη πανυγειονομική απεργία

Στην 24ωρη πανελλαδική πανυγειονομική απεργία συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Οι υγειονομικοι της Σάμου θα συγκεντρωθούν στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, την αύξηση στους μισθούς, την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού με άμεση καταβολή επιδόματος Χριστουγέννων.

Για πολλοστή φορά θα ζητήσουν την ακύρωση των αναστολών εργασίας και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων. Οι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος της Σάμου έχουν κατ’ επανάληψη επισημάνει τα προβλήματα που προκύπτουν από την υποστελέχωση του και απαιτούν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, επέκταση του ανθυγιεινού επιδόματος καθώς και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Αναφορικά με το νέο ΕΣΥ, “των νοσοκομείων επιχειρήσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και συγχωνεύσεων των μονάδων υγείας, θα βροντοφωνάξουν ΟΧΙ και θα ζητήσουν την κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην υγεία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος