Επίσκεψη Α. Μιχαηλίδη στην Κρήτη και συναντήσεις με ιεράρχες

Σειρά επαφών με ιεράρχες στην Κρήτη είχε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Συναντήθηκε με τον Επίσκοπο Κνωσού κ. Πρόδρομο, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, και τον αρχιμανδρίτη Μεθόδιο, πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής. Οπου και συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την Εκκλησία της Κρήτης.

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε να μεταφερθούν στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ειρηναίο, οι ευχές του για την αποκατάσταση της υγείας του και δήλωσε την διαθεσιμότητα για την ενεργό συμπαράσταση στα θέματα της τοπικής Εκκλησίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Κρήτη ο κ. Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα και ενημερώθηκε για την κατάσταση της επαρχίας του εξ αιτίας των σεισμών. Υποσχέθηκε δε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπισή της. Συναντήθηκε επίσης και με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνου κ. Ευγένιο.

Ανάρτηση για τον Αγιο Φανούριο στην Κιθαρίδα
Επίσκεψη Α. Μιχαηλίδη στην Κρήτη και συναντήσεις με ιεράρχες
Μάλιστα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει για την Βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Φανουρίου στην Κιθαρίδα του νομού Ηρακλείου.
Πως πρόκειται για “Τρίκλιτη βασιλική με την σπάνια ιδιαιτερότητα οι τρούλοι να βρίσκονται πάνω από τα ιερά, με δυτικό προσανατολισμό και σημαντικό τέμπλο. Το μνημείο καταρρέει!”, σημειώνει ο κ. Μιχαηλίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος