Στο σπίτι του επέστρεψε χθες το βράδυ ο 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία από διαρροή ρεύματος σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού σε δημοτικό πάρκο στο χωριό Κάτω Τρίτος της Μυτιλήνης. Στο πάρκο που φιλοξενεί και γήπεδο 5Χ5 βρίσκονταν πολλά παιδιά.
Το παιδί προχθές το βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε προληπτικά για παρακολούθηση στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας . Από το δήμο Μυτιλήνης επιβεβαιώθηκε η διαρροή, από καλώδια εσωτερικά μιας μεταλλικής κολώνας ηλεκτροφωτισμού και διεκόπη η ηλεκτροδότηση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Ο δήμαρχος Μυτιλήνης ζήτησε από τα συνεργεία του δήμου να ξεκινήσει άμεσα έλεγχος σε όλες τις ανάλογες δημόσιες δομές, πάρκα , πλατείες, γήπεδα προκειμένου να αποκατασταθούν ζημιές που υπάρχουν και να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος